Pudding to szybki i łatwy sposób na pyszny deser. Nie zawsze je zapiekam, ale tym razem pozwala to zmięknąć gruszkom, a ciepły pudding smakuje najlepiej. Należy jednak pamiętać o zalaniu puddingu przed pieczeniem mlekiem i obłożeniu wiórkami masła. W przeciwnym razie może wyjść zbyt suchy. Enjoy:)


mniam-zostalo cos dla mnie?
ReplyDeleteMar, pudding jest po prostu cudowny!
ReplyDeleteJeden z moich ulubionych puddingów :0 Pięknie się tutaj prezentuje.
ReplyDeleteAle pyszności! Taki pudding to super pomysł na zdrowy podwieczorek dla dzieciaków.. i nie tylko ;)
ReplyDeleteobłożenie wiórkami masła.. to tak przyjemnie,rozpływająco brzmi..;-)
ReplyDeleteAle pysznie wygląda :)
ReplyDeleteWygląda pięknie! Świetny na podwieczorek i nie tylko :)
ReplyDeleteWyobrażam sobie, jak pysznie musi smakować! Cudo:)
ReplyDeletenie jadłam kuskusu na słodko, czas pokombinować !
ReplyDeleteKuskus na słodko??? To Dla mnie całkowita nowość, a że lubię nowości oraz proste i szybkie w realizacji przepisy, na pewno wypróbuję go wypróbuję.
ReplyDeletePoza tym zdjęcia wyglądają bardzzoooo apetycznie :), że też zawsze muszę zasiąść do przeglądania blogów kulinarnych wieczorem kiedy (teoretycznie) nie jadam posiłków. Znowu się skuszę na przygotowanie smakołyków po 22:00.
Pozdrawiam
Agnieszka
High Contrast