SPIS TREŚCI

18 November, 2011

WANILIOWY PUDDING Z KUSKUSU


Pudding to szybki i łatwy sposób na pyszny deser. Nie zawsze je zapiekam, ale tym razem pozwala to zmięknąć gruszkom, a ciepły pudding smakuje najlepiej. Należy jednak pamiętać o zalaniu puddingu przed pieczeniem mlekiem i obłożeniu wiórkami masła. W przeciwnym razie może wyjść zbyt suchy. Enjoy:)


10 comments:

  1. Mar, pudding jest po prostu cudowny!

    ReplyDelete
  2. Jeden z moich ulubionych puddingów :0 Pięknie się tutaj prezentuje.

    ReplyDelete
  3. Ale pyszności! Taki pudding to super pomysł na zdrowy podwieczorek dla dzieciaków.. i nie tylko ;)

    ReplyDelete
  4. obłożenie wiórkami masła.. to tak przyjemnie,rozpływająco brzmi..;-)

    ReplyDelete
  5. Wygląda pięknie! Świetny na podwieczorek i nie tylko :)

    ReplyDelete
  6. Wyobrażam sobie, jak pysznie musi smakować! Cudo:)

    ReplyDelete
  7. nie jadłam kuskusu na słodko, czas pokombinować !

    ReplyDelete
  8. Kuskus na słodko??? To Dla mnie całkowita nowość, a że lubię nowości oraz proste i szybkie w realizacji przepisy, na pewno wypróbuję go wypróbuję.
    Poza tym zdjęcia wyglądają bardzzoooo apetycznie :), że też zawsze muszę zasiąść do przeglądania blogów kulinarnych wieczorem kiedy (teoretycznie) nie jadam posiłków. Znowu się skuszę na przygotowanie smakołyków po 22:00.
    Pozdrawiam
    Agnieszka
    High Contrast

    ReplyDelete

Dziękuję za komentarz:)