18 November, 2011

WANILIOWY PUDDING Z KUSKUSU


Pudding to szybki i łatwy sposób na pyszny deser. Nie zawsze je zapiekam, ale tym razem pozwala to zmięknąć gruszkom, a ciepły pudding smakuje najlepiej. Należy jednak pamiętać o zalaniu puddingu przed pieczeniem mlekiem i obłożeniu wiórkami masła. W przeciwnym razie może wyjść zbyt suchy. Enjoy:)


10 comments:

Schokolade said...

mniam-zostalo cos dla mnie?

Marta said...

Mar, pudding jest po prostu cudowny!

shaday said...

Jeden z moich ulubionych puddingów :0 Pięknie się tutaj prezentuje.

Sue said...

Ale pyszności! Taki pudding to super pomysł na zdrowy podwieczorek dla dzieciaków.. i nie tylko ;)

asieja said...

obłożenie wiórkami masła.. to tak przyjemnie,rozpływająco brzmi..;-)

pepa w kuchni said...

Ale pysznie wygląda :)

Lovelykate said...

Wygląda pięknie! Świetny na podwieczorek i nie tylko :)

Tyna said...

Wyobrażam sobie, jak pysznie musi smakować! Cudo:)

dream-about-muffins said...

nie jadłam kuskusu na słodko, czas pokombinować !

Agnieszka said...

Kuskus na słodko??? To Dla mnie całkowita nowość, a że lubię nowości oraz proste i szybkie w realizacji przepisy, na pewno wypróbuję go wypróbuję.
Poza tym zdjęcia wyglądają bardzzoooo apetycznie :), że też zawsze muszę zasiąść do przeglądania blogów kulinarnych wieczorem kiedy (teoretycznie) nie jadam posiłków. Znowu się skuszę na przygotowanie smakołyków po 22:00.
Pozdrawiam
Agnieszka
High Contrast