Pudding to szybki i łatwy sposób na pyszny deser. Nie zawsze je zapiekam, ale tym razem pozwala to zmięknąć gruszkom, a ciepły pudding smakuje najlepiej. Należy jednak pamiętać o zalaniu puddingu przed pieczeniem mlekiem i obłożeniu wiórkami masła. W przeciwnym razie może wyjść zbyt suchy. Enjoy:)
10 comments:
mniam-zostalo cos dla mnie?
Mar, pudding jest po prostu cudowny!
Jeden z moich ulubionych puddingów :0 Pięknie się tutaj prezentuje.
Ale pyszności! Taki pudding to super pomysł na zdrowy podwieczorek dla dzieciaków.. i nie tylko ;)
obłożenie wiórkami masła.. to tak przyjemnie,rozpływająco brzmi..;-)
Ale pysznie wygląda :)
Wygląda pięknie! Świetny na podwieczorek i nie tylko :)
Wyobrażam sobie, jak pysznie musi smakować! Cudo:)
nie jadłam kuskusu na słodko, czas pokombinować !
Kuskus na słodko??? To Dla mnie całkowita nowość, a że lubię nowości oraz proste i szybkie w realizacji przepisy, na pewno wypróbuję go wypróbuję.
Poza tym zdjęcia wyglądają bardzzoooo apetycznie :), że też zawsze muszę zasiąść do przeglądania blogów kulinarnych wieczorem kiedy (teoretycznie) nie jadam posiłków. Znowu się skuszę na przygotowanie smakołyków po 22:00.
Pozdrawiam
Agnieszka
High Contrast
Post a Comment